MASALAH KENCING MANIS? LUKA PAYAH SEMBUH?

Acai Berry antara buah yang sangat membantu mengekalkan dan menurunkan kadar gula dalam badan pengamalnya. Pengambilan 1 botol sehari sudah memadai untuk menurunkan kadar gula dalam darah anda. Bukan itu sahaja, ia akan meningkatkan kualiti kesihatan anda yang lain seperti kadar kolestrol yang stabil dan penglihatan yang lebih baik.

Dokumentari di TV3 ini telah menyatakan tentang pelbagai khasiat yang terdapat dalam buah Acai Berry ini. Tidak hairanlah jika ia berjaya membantu ramai pengamalnya mendapatkan kualiti kesihatan lebih baik dengan hanya mengamalkan Hayat Acai Berry.

KENCING MANIS - "testimoni dari ibu saya sendiri,kencing manis naik sehingga 21, teramat tinggi, kaki melecet kerana memakai kasut. Lama -kelamaan, ia bernanah dan tak kering-kering. Berbagai jenis produk di syorkan tetap tidak serasi sehinggalah sebulan yang lepas, saya sarankan ibu menggunakan Hayat Acai Berry, alhamdulillah, hanya dengan 1 kotak pertama luka nanah di kaki mulai kering dan sekarang ibu masih amalkan Hayat Acai Berry untuk mengawal penyakit kencing manis. Syukur dengan izin Allah, penyakit kencing manis ibu saya semakin kurang.."

 

- Siti Hawa Ahmad

KENCING MANIS - "Saya mempunyai penyakit kencing manis yang boleh dikategorikan sebagai kritikal. Raya baru-baru ni, adik saya memberikan dua kotak Hayat Acai Berry memandangkan kaki saya pada waktu itu bernanah akibat melecur. Ini merupakan kali kedua kaki saya berada dalam keaadaan sedemikian. Jika diimbas waktu pertama kali kaki saya mesti dicuci sehingga mengeluarkan darah, peritnya hanya Tuhan saja yang tahu. Tetapi Alhamdulillah! selepas makan Hayat Acai Berry yang disarankan oleh adik saya, kaki saya beransur kering hanya dengan kotak pertama sahaja dan tidak sempat melalui azabnya dicuci seperti waktu kali pertama terjadi sebelum ini. Kini saya terus mengamalkannya dan tenaga saya juga semakin meningkat, Alhamdulillah!"

 

- Fatimah Bt Hussin, No. 19, Jalan Tanjung, Taman Wangi Gua Musang, Kelantan

Apa Yang Ada Dalam Setiap Botol

Hayat Acai Berry?

#1 - KAYA PELBAGAI VITAMIN

Vitamin adalah zat gizi yang amat diperlukan tubuh bagi memudahkan kita melakukan aktiviti seharian. Kekurangan vitamin boleh menyebabkan seseorang itu terdedah kepada pelbagai penyakit yang menjejaskan tahap kesihatan. Hayat Acai Berry membekalkan vitamin yang anda perlukan.

#2 - MINERAL SEMULAJADI

Mineral adalah perlu bagi pengangkutan oksigen, metabolisme tenaga, pertumbuhan, dan perlindungan sel dan saraf. Mineral adalah penting dalam asimilasi dan penggunaan vitamin dan lain-lain nutrien. Mineral membantu dalam proses pencernaan dan menjadi pemangkin untuk banyak hormon, enzim, dan fungsi badan yang penting dan reaksi. Mineral membantu dalam menggantikan elektrolit yang hilang melalui peluh berat atau cirit-birit. Mineral juga melindungi terhadap reaksi toksik dan keracunan logam berat. Amalkan Hayat Acai Berry untuk keperluan harian mineral anda.

#3 - ASID AMINO

Asid amino adalah kimia protein blok binaan dan boleh dipanggil blok binaan untuk kehidupan. Tubuh kita dibangunkan oleh blok-blok binaan ini. Secara struktur, badan anda terutamanya boleh terjejas oleh protein yang dibangunkan daripada asid amino. 

#4 - KAYA ANTIOKSIDAN

Pengoksidaan berlaku setiap kali kita menghela nafas kita. Setiap helaan nafas menghasilkan radikal bebas dan mampu merosakkan sel-sel. Semakin usia meningkat, badan kita teroksida setiap saat dan masa. Hayat Acai Berry yang kaya 300% antioksidan lebih dari blueberry dan anggur menjadikan badan kita terlindung dari sel-sel negatif ini. Ia umpama kulit epal yang melindungi isi dalam epal menjadikan ia kekal segar. Isi epal yang terdedah menjadikan isinya dengan sengera berubah menjadi kekuningan dan rosak.

#5 - MENURUNKAN KADAR KOLESTROL

Kolesterol merupakan salah satu komponen lemak yang dihasilkan oleh hati yang berwarna putih seperti lilin dan dapat ditemui disetiap sel tubuh. Fungsi kolesterol sendiri adalah untuk membangun dinding sel, memperkuat membran sel dan membuat hormon tertentu dan vitamin D yang dapat memecah lemak dalam sistem pencernaan. Namun, jika tubuh memiliki kadar kolesterol yang berlebihan atau tinggi, dapat menyebabkan munculnya berbagai macam penyakit. Hayat Acai Berry mengandungi nutrisi yang diperlukan dalam menurunkan kadar kolestrol sekaligus mengelakkan anda menghidap penyakit-penyakit kronik masa kini.

#6 - VIAGRA DARI HUTAN AMAZON

Banyak dakwaan tentang kelebihan Acai Berry dalam membantu meningkatkan kekuatan seksual. Ramai yang telah merasai sendiri perbezaan sebelum dan selepas mengamalkan Hayat Acai Berry. Ia juga sangat membantu meningkatkan kesuburan lelaki dan sangat membantu pasangan yang ingin menambah zuriat.

Okay! Saya Berminat. Apa Yang Perlu Saya Lakukan Sekarang?

Whatsapp <Kencing Manis><Nama><Alamat> ke +6012-3146246