PENYAKIT PEMBUNUH ABAD INI

KANSER

Lebih 43 ribu penduduk Malaysia

menghidap pelbagai kanser.

OBESITI

Lebih 44% rakyat Malaysia

memiliki berat badan

berlebihan.

 SAKIT JANTUNG

KENCING MANIS

20% membabitkan golongan bawah 40 tahun dan semakin meningkat.

1 daripada 5 orang dewasa di Malaysia menghidap penyakit ini.

DARAH TINGGI

Membabitkan ebih 43% rakyat Malaysia berusia 30 tahun keatas.

BUAH PINGGANG

Lebih 10% penduduk Malaysia menhidap masalah ini dipelbagai peringkat.

ADAKAH ANDA TERSELAMAT?

Hayat Acai Berry

PUNCA-PUNCA PENYAKIT

Keturunan

Pemakanan

Gaya Hidup

Stress

"Dengan meningkatnya usia, proses pengoksidaan pun berlaku secara semulajadi. Badan kita terdedah kepada pelbagai penyakit dan kita perlukan sesuatu untuk mempertahankannya."

 1. Kaya dengan pelbagai vitamin penting.

 2. Kaya dengan mineral semulajadi yang diperlukan untuk imun badan.

 3. Asid Amino yang diperlukan untuk meningkatkan metabolisma diri.

 4. Kaya dengan Antioksidan yang menjadi elemen penting dalam melawan sel kanser.

 5. Menurunkan kadar Kolestrol dalam darah yang menjadi punca banyak penyakit.

 6. Dianggap sebagai Viagra semulajadi.

VIDEO WAJIB TONTON

 
 

TERBUKTI BERKESAN

SEJAK 2011

"SUPERFRUIT"


Buah Acai adalah buah nombor 1 dalam kategori 'Superfruit'. Hal ini terbukti apabila kajian menunjukkan ia kaya dengan lemak, protein, kalsium, asid amino, vitamin dan anthocyanin. Fleksibiliti dari Acai Berry ini membuatkan ia menjadi buah pilihan terkini.

" Setelah mengamalkan 10 kotak Hayat Acai Berry, keputusan darah semakin baik. Biasalah ada turun naik. Yang saya gembira LDL dalam darah turun 2.5 yang mana baik utk saya yang jantung block ni. Saya ke IJN Angioplasty, 1 telah clear, masih ada 2 lagi block dan doktor kata kurang bahaya. Yang penting saya mesti berusaha. Health test: Creatinine dulu 805 sekarang 802, p0st urea 3.7 sekarang 2.6. LDL dulu 2.8 sekarang 2.5. Alhamdulillah!"


(Pn. Ruminah dari Jasin, Melaka adalah pesakit dialisis buah pinggang dan coronary).

 • Tinggi Tahap Antioksidan - Antioksidan yang terkandung dalam Acai berry adalah 10 kali ganda dari buah anggur dan dua kali ganda dari Blueberry. Antioksidan membantu mempercepatkan pembahagian sel, mengurangkan kedutan dan memelihara kulit.

 • Kaya Dengan Lemak Yang Sehat - Acai berry kaya dengan asid lemak esensial yang dapat membantu untuk mengawal kolesterol LDL yang tidak diperlukan dan menjaga HDL kolesterol yang diperlukan dalam tubuh kita.

 • Kaya Antioksidan - Antioksidan amat diperlukan sebagai sebatian untuk menetapkan kolesterol, akhirnya mampu membantu mencegah penyakit (mencegah adalah lebih baik) .

 • Sumber Terbaik untuk Asid Amino dan Protein - Para saintis telah menemui dan dikenalpasti bahawa ada lebih dari 19 jenis asid amino dalam diet Acai berry dan ia mempunyai lebih dari 8 gram protein per 100 gram produk.

 • Excellent Sumber Vitamin dan Mineral - Vitamin dan mineral yang telah dijumpai dalam buah Acai termasuk, vitamin A, B1, B2, B3, C, E, kalsium, kalium, magnesium, zink dan tembaga.

 • Sistem Pencernaan Lebih Sihat - Acai berry yang kaya dengan serat makanan dapat membantu mengurangkan kolesterol dalam darah dan meningkatkan sistem pencernaan

"Allah jualah yang menciptakan langit

dan bumi, dan menurunkan hujan dari langit lalu

mengeluarkan dengan air hujan itu buah-buahan

untuk menjadi makanan bagi kamu..."
(Surah Ibrahim 14:32)

BERKESAN SEAWAL

1 BOTOL

DARAH TINGGI & SARAF BELAKANG - "Ibu saya berumur 61 tahun. Beliau mengidap darah tinggi serta sakit saraf di bahagian tulang belakang sejak 15 tahun yang lalu. Pernafasan juga kurang stabil disamping mengalami masalah angin dalam badan menyebabkan ibu saya tidak boleh berdiri lama. Selain mengambil ubat dari doktor, beliau juga berubat secara tradisional. Namun keadaannya tiada apa-apa perubahan cuma tekanan darahnya agak stabil dengan pengambilan ubat dok tor. Sejak mengamalkan Hayat Acai Berry awal Jun 2011, perubahan kesihatannya agak ketara. Nafasnya semakin baik dan sakit saraf belakangnya semakin berkurangan. Kini beliau sudah menghabiskan tujuh botol dengan setiap dua hari pengambilan. Beliau kini boleh berdiri lama serta angin berkurangan dalam badan. Alhamdulillah! "

 

( Ust. Fakhri Affandi - Kuala Kedah, Kedah.)

 

SOALAN 1

"Apa Hayat Acai Berry ni?

- Hayat Acai Berry ni adalah minuman botani berasaskan buah Acai Berry (50%), buah pear (12.5%) , buah black currant (20%) dan air semulajadi (17.5%).

SOALAN 2

"Adakah produk ini Halal?"

- Hayat Acai Berry adalah halal untuk diamalkan oleh pengguna-pengguna yang beragama Islam. Selain kerana Hayat Acai Berry ini adalah 100% buah-buahan, ia juga mendapat pengiktirafan sijil Halal pada tahun 2012 dari Badan Halal Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM (No. 12-011).

SOALAN 3

"Adakah Hayat Acai Berry mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan selamat untuk dimakan?"

- Hayat Acai Berry  telah merujuk kepada KKM dan setelah diuji, pihak Bhg Kualiti & Keselamatan Makanan, KKM mengeluarkan satu surat bertarikh 18hb Mac 2011 dengan no rujukan (60)dlm.KKM-163/S/25 Jld 119. dan mengesahkan produk ini selamat dan boleh dijual. Surat tersebut adalah surat pengkelasan produk dan produk Hayat Acai Berry ini dikelaskan sebagai produk makanan kesihatan dan bukannya ubat secara khusus.

SOALAN 4

"Siapa yang boleh amalkan Hayat Acai Berry ni?

- Hayat Acai Berry ini adalah minuman botani berasaskan buah-buahan 100%. Sesuai untuk diamalkan seisi keluarga. Tiada had umur. Anggaplah ia sebagai amalan pemakanan harian bagi mengantikan pengambilan buah-buahan yang sewajarnya kita amalkan setiap hari.

SOALAN 5

"Apakah tanda-tanda awal selepas mengamalkan Hayat Acai Berry ini?"

-  Anda akan berasa lebih bertenaga, penglihatan lebih baik, pembuangan air kecil dan besar lebih lancar. Badan tidak mudah diserang penyakit berjangkit seperti batuk  & selsema.

SOALAN 6

"Adakah produk ini sesuai untuk mereka yang mempunyai kadar Kolestrol yang tinggi dalam darah?"

- Hayat Acai Berry  sangat sesuai dalam menurunkan kadar kolestrol yang tinggi dalam darah dan menjadikannya stabil. Kami mendapat feedback yang sangat positif dalam masalah kolestrol ini.

SOALAN 7

"Bagaimana cara amalan pengambilan produk Hayat Acai Berry ini?"

- Bagi seorang dewasa, Hayat Acai Berry  diambil sebotol sehari setiap pagi ketika perut masih kosong. Boleh juga diambil  sebotol lagi sebelum makan petang atau malam bagi yang inginkan kesan yang lebih cepat atau menghidap penyakit yang lebih serius. Bagi kanak-kanak hanya ambil sebotol sehari.

SOALAN 8

"Bolehkah dimakan bersama ubat hospital yang lain?"

- Hayat Acai Berry  boleh diamalkan bersama ubat hospital yang lain kerana Hayat Acai Berry adalah himpunan 3 jenis buah-buahan terbaik yang sepatutnya dimakan setiap hari.

Please reload

HANYA

RM39.00

SEKOTAK

.  .  .  .  .  .  .

(Setiap kotak mempunyai 10 botol. Disyorkan penggunaanya sebotol sehari)

Harga bagi Sabah & Sarawak adalah RM44.00

Harga luar negara adalah USD20.00

STOKIS PARLIMEN

- PUTRAJAYA -

Hj. Hayat Mohd Nazir

Saya adalah salah seorang Rakan Stokis bagi produk

Hayat Acai Berry.

Saya berbangga untuk dapat membekalkan anda produk minuman botani yang berkhasiat ini.

Hubungi saya melalui maklumat dibawah ya..

 • Facebook Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Instagram Social Icon

Laman web ini dibuat untuk membantu Rakan Stokis membuat jualan secara online. Jika anda berasa mereka menyalahi etika jualan seperti tidak membekalkan produk atau melambatkan pembekalan produk atau apa sahaja aduan etika boleh lah SMS ke Hotline +012342 6000

Copyright @ Hayat Network Sdn Bhd 2009-2016