PERHATIAN BUAT CIKGU ATAU GURU ATAU USTAZ/USTAZAH, ANDA WAJIB BACA DAHULU. TAK RUGI LUANGKAN SEMINIT UTK KEHIDUPAN YANG LEBIH BAIK.

Ustaz Dunia Bin Dir ini adalah guru agama di sebuah sekolah di Johor. Melihat potensi besar melalui perniagaan Hayat Acai Berry ini menjadikan beliau Stokis Parlimen Johor Bahru bagi Hayat Acai Berry 2.0 kini.

 

INI PERKONGSIAN IKHLAS USTAZ DUNYA:

https://www.youtube.com/watch?

Anda juga CIKGU? atau GURU atau USTAZ/USTAZAH? Anda warga PENDIDIK?

Peluang untuk anda buat side income hanya di sekolah anda. Hanya kongsikan kebaikan Hayat Acai Berry sesama rakan guru di sekolah. Tidak perlu menjual ye. Hanya kongsikan kebaikan yang and sendiri perolehi bila mengamalkan HAYAT ACAI BERRY ini.

Anda boleh kongsikan kebaikan Hayat Acai Berry kepada para guru iaitu:

  • + lebih bertenaga

  • + lebih jelas penglihatan

  • + nak buang air besar lebih lancar

  • + khasiat-khasiat lain

Buat secara sambilan pun dah jana pendapatan lumayan. Sambil2 je. Berada dipasaran sejak 2011 lagi dan dah terjual hampir 3 juta botol. Maknanya apa? Maknanya produknya berkesan dan mendapat sambutan ramai. Kini Hayat Acai Berry kembali lagi dengan Hayat Acai Berry 2.0. Mengekalkan kandungannya utk kebaikkan yang semua rakyat Malaysia perlukan.

SETUJU kan bahawa makan buah setiap hari adalah bagus utk kesihatan kita. Bila last ANDA MAKAN BUAH?

Hayat Acai Berry ni adalah minuman berkhasiat. Ada 3 jenis buah didalamnya. Ada Buah Acai Berry, Black currant dan buah pear. Rasanya masam-masam manis dan sedap untuk diminum. Budak-budak kecil pun suka. Sesuai utk semua peringkat umur. Keperluan untuk makan buah seharian dah dipenuhi dengan sebotol Hayat Acai Berry setiap hari.

Bagusnya, Hayat Acai Berry ini dipacking 10 botol setiap kotak. Sebotol 10ml. Jadi sekotak 100ml. Produknya senang diamalkan kerana tak perlu dibancuh atau gunakan sudu. Hanya tebuk dan minum. Alaa..mcm vitagen tuu. Nak bawa kemana-mana pun senang. Balik kampung ke, pegi umrah ke, travel sana sini. Sebab hanya 200grm sekotak.

Anda juga akan dibimbing secara PERCUMA cara2 membuat jualan mudah melalui group khas di FB dan juga Whatsapp tau. Jadi anda tidak keseorangan membuat perniagaan ini. Pastinya perkongsian pengalaman dari Rakan Stokis yang terdahulu akan membantu anda semua.

.

Sejak 2011, kita dah membantu ramai orang kita ni lebih sihat dgn Hayat Acai Berry. Mulanya akan berasa penglihatan mata lebih terang, buang air besar makin lawas, badan lebih bertenaga, tak mudah mengantuk lah.

.

.

Jika pergi check hospital kita akan lihat kadar kolestrl dalam darah akan turun dan stabil. Bacaan gula pun mcm tu. Jadi elok sangat bagi orang kencing manis, masalah saraf seperti stroke, masalah mata, jantung.

 

DARAH TINGGI & SRAF BELAKANG - "Ibu saya berumur 61 tahun. Beliau mengidap darah tinggi serta sakit saraf di bahagian tulang belakang sejak 15 tahun yang lalu. Pernafasan juga kurang stabil disamping mengalami masalah angin dalam badan menyebabkan ibu saya tidak boleh berdiri lama. Selain mengambil ubat dari doktor, beliau juga berubat secara tradisional. Namun keadaannya tiada apa-apa perubahan cuma tekanan darahnya agak stabil dengan pengambilan ubat doktor. Sejak mengamalkan Hayat Acai Berry awal Jun 2011, perubahan kesihatannya agak ketara. Nafasnya semakin baik dan sakit saraf belakangnya semakin berkurangan. Kini beliau sudah menghabiskan tujuh botol dengan setiap dua hari pengambilan. Beliau kini boleh berdiri lama serta angin berkurangan dalam badan. Alhamdulillah! “ - Ust. Fakhri Affandi - Kuala Kedah, Kedah.

 

Ni antara testimoni yang ada. Byk lg klu nak tgk ada di website www.HayatAcaiBerry.com/testimoni

Kalau kanak-kanak, mereka dah tak mudah kena dmam, batuk dan slsema kerana jangkitan dari kawan-kawan atau keadaan sekeliling. Maknanya imun badan lebih kuat.

 

MACAMANA nak jual?

Senang sahaja. Ambil HAB setiap hari sebotol. Ambil sebelum sarapan dan perut kosong. Jika ambil Hayat Acai Berry dirumah, botolnya jangan dibuang. Bawakan ke sekolah. Susun bekas botol ini atas meja anda. Susun semuanya.

Nanti pasti akan ditanya oleh rakan2 guru tentang BOTOL APA NI?

Sekarang, jangan jual Hayat Acai Berry TETAPI ceritakan khasiatnya (yang dinyatakan diatas) yang telah anda perolehi.

Anda TIDAK MENJUAL tetapi berkongsi khasiatnya yang memang DIPERLUKAN oleh rakan2 guru anda. Pasti.

Bila mereka berasa anda tidak menjual dan membayangkan khasiat yang bakal mereka perolehi, mereka akan dapatkan dari anda.

Ini dinamakan SELLING THE DREAM

Semua org ingin sihat. Bila badan sihat, hidup pun bahagia. Pernah lihat dan berkunjung atau berziarah kawan-kawan sakit di hospital atau dirumah? Kelihatan bahagia tak bila dah sakit? Masa ni apa sahaja produk yang dikatakan baik dan sesuai akan dibeli dan dicuba.

Apa dia Hayat Acai Berry ni? Cikgu-cikgu semua boleh klik www.HayatAcaiBerry.com untuk lihat info lanjut.

Boleh juga komen PM kepada kami dibawah ini utk kami inbox anda secara personal.

  • + SAYA NAK

  • + SAYA MAHU

  • + CIKGU NAK DUIT LEBIH

>>> MODAL hanya serendah RM312.00 je untuk jadi stokis. Maklumat lanjut di www.HayatAcaiBerry.com/stokismobile

 

YANG BESTNYA, ialah jaminan wang dikembalikan. JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN DALAM MASA 90 HARI ANDA MENJADI RAKAN STOKIS. Apa lagi yang nak dirisaukan? Wang akan dikembalikan tanpa soal.

>>> Cikgu-cikgi semua, Jom sertai Team Hayat Acai Berry.

* Jangan lepaskan peluang sebelum HQ tutup peluang menjadi Rakan Stokis ini. 

** Kita perlukan 500 orang Rakan Stokis sahaja.

*** MONEYBACK GUARANTEE taw!

  • Berminat? @ whtspp ke +6012-3146246

SHARE dgn kwn anda yg sdg cari peluang duit lebih. Please share www.HayatAcaiBerry.com/cikgu

 

#HayatAcaiBerry #AcaiBerry #HayatNetwork #Cordyceps #acai #berry #kolestrol #stroke #KencingManis #DarahTinggi #LemahSyahwat #Gout #Rabun #Tenaga #Mata #katarak #johor #jqaf #guru #cikgu #pendidik #ustaz #ustazah #pendidikan

Apa Pilihan Anda?

Stokis Dropship

Tanpa modal.

Keuntungan 10%

INFO LANJUT

Stokis Mobile

Stokis DUN

Modal RM312.00

Keuntungan 20%

INFO LANJUT

Modal RM1838.00

Keuntungan 30%

INFO LANJUT

Stokis Parlimen

Modal RM4412.00

Keuntungan 40%

INFO LANJUT

IKUTI KAMI

  • Facebook Basic
  • Black Instagram Icon

SEBARANG

PERTANYAAN?

HUBUNGI KAMI

HARI INI.

HAYAT NETWORK SDN BHD. NO. 3, JALAN 3/10, PUSAT PERNIAGAAN KAJANG UTAMA, 43000 KAJANG, SELANGOR, MALAYSIA.

HOTLINE: +6012-342 6000 :: EMEL: HAYATNETWORK@GMAIL.COM

-RANGKAIAN NIAGA HAYAT NETWORK-

PERCETAKAN :: HAYAT GO HOLIDAY ::  PEMECAH​ BATU KARANG